cjwho
cjwho:

KSP Jürgen Engel Architekten | S. Oliver Neubau Headquarter

The headquarters of fashion label s.Oliver stands out due to its clear forms and colours. The building is tailor-made to satisfy its users’ requirements and needs and reflects the company’s dynamism and zeitgeist. The restrained formal language serves as the backdrop against which the s.Oliver fashion world can be presented. The functionally optimised ground plan provides space for creativity and ideas. Two courtyards have been cut into the structure, dividing it into 14-meter-wide wings, providing optimum natural lighting in the interior.

CJWHO:  facebook  |  twitter  |  pinterest  |  subscribe

cjwho:

KSP Jürgen Engel Architekten | S. Oliver Neubau Headquarter

The headquarters of fashion label s.Oliver stands out due to its clear forms and colours. The building is tailor-made to satisfy its users’ requirements and needs and reflects the company’s dynamism and zeitgeist. The restrained formal language serves as the backdrop against which the s.Oliver fashion world can be presented. The functionally optimised ground plan provides space for creativity and ideas. Two courtyards have been cut into the structure, dividing it into 14-meter-wide wings, providing optimum natural lighting in the interior.

CJWHO:  facebook  |  twitter  |  pinterest  |  subscribe